وَأَن لَّيْسَ لِلْإِنسَانِ إِلَّا مَا سَعَى

و اینکه برای انسان بهره ای جز سعی و کوشش او نیست._ سوره نجم آیه 39

۳ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۴ ثبت شده است

سرویس محاسبات ابری چیست؟

به نام خداوند جان و خرد

رایانش ابری (به انگلیسی: Cloud Computing) مدل رایانشی بر پایهٔ شبکه های بزرگ کامپیوتری مانند اینترنت است که الگویی تازه برای عرضه، مصرف و تحویل سرویس‌های فناوری اطلاعات (شامل سخت افزار، نرم افزار، اطلاعات، و سایر منابع اشتراکی رایانشی) با به کارگیری اینترنت ارائه می‌کند.

واژهٔ «ابر» واژه‌ای است استعاری که به اینترنت اشاره می‌کند و در نمودارهای شبکه‌های رایانه‌ای نیز از شکل ابر برای نشان دادن شبکه اینترنت استفاده می‌شود. دلیل تشبیه اینترنت به ابر در این است که اینترنت همچون ابری جزئیات فنی‌اش را از دید کاربران پنهان می‌سازد و لایه‌ای از انتزاع را بین این جزئیات فنی و کاربران به وجود می‌آورد.به عنوان مثال آنچه یک ارائه‌دهندهٔ سرویس نرم‌افزاری رایانش ابری ارائه می‌کند، برنامه‌های کاربردی تجاری برخط است که از طریق مرورگر وب یا نرم‌افزارهای دیگر به کاربران ارائه می‌شود. نرم‌افزارهای کاربردی و اطلاعات روی سرورها ذخیره می‌گردند و براساس تقاضا در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. جزئیات از دید کاربر مخفی می‌مانند و کاربران نیازی به تخصص یا کنترل در مورد فناوری زیرساخت ابری که از آن استفاده می‌کنند ندارند.

بنابر این ابر، تصویری است انتزاعی از شبکه ای عظیم و توده ای که حجم آن مشخص نیست، نمی دانیم از چه میزان منابع پردازشی تشکیل شده. ابعاد زمانی و مکانی یکایک اجزای آن نیز دانسته نیست،نمی دانیم سخت افزار ها و نرم افزارها کجای این توده قرار دارند، اما آنچه را که عرضه می کند، می شناسیم.

جهت مطالعه بیشتر : ادامه مطلب 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

معرفی نرم افزار فارسی نویس IPT5

به نام خداوند جان و خرد

 

نام IPT از سه حرف اول «Intelligent Persian Typist» به معنى «نویسنده‌ى هوشمند فارسى» گرفته شده است. 

می دانید بیشتر برنامه‌هاى طراحى نوشتن به زبان فارسى-عربى را پشتیبانى نمى‌کنند، تعدادى از آنها هم که به تازگى این امکان را به برنامه‌هاى خود اضافه کرده‌اند، فقط برروى ویندوزهاى عربى (یا فارسى شده) قابل استفاده هستند. با استفاده از این برنامه می توانید در انواع نرم افزارهای گرافیکی تایپ مستقیم یا غیر مستقیم فارسی داشته باشید. این برنامه محصول برنا رایانه می باشد و جزء فارسی ساز پارسا 2001 می باشد. 

بنابر این IPT ابزارى است که به شما کمک مى‌کند تا در برنامه‌هایى که امکان فارسى نویسى ندارند و یا اگر در ویندوز غیر فارسى از آنها استفاده مى‌کنید،‌ بتوانید فارسى بنویسید. از جمله برنامه‌هایى که امکان استفاده از زبان‌هاى راست به چپ مانند عربى و فارسى را ندارند مى‌توان Director، AutoCad، 3D Studio Max، Freehand و CorelDrawنگارش‌هاى ۸ و قدیمى تر را نام برد. همچنین برنامه‌هایى که فقط در ویندوز فارسى امکان فارسى نویسى خواهند داشت مى‌توان PhotoShop ME نگارش ۴ و یا پ۹ و یا جدیدتر را نام برد.

سایت سازنده: http://www.bornaray.com/products/ipt5.html


الهی: هر که تو را شناخت و علم مهر تو افراخت هر چه غیر از تو بود بینداخت. خواجه عبدالله انصاری

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

رزق

به نام خداوند جان و خرد.

چرا هیچگاه در عمل معنا و مفهوم سرنوشت‌ساز یا سرنوشت‌سوزِ “این رزق حلال  است یا خیر” و، به تبع آن، مفهوم “روزی حلال” را تعریف نمی کنیم؟ البته روشن است که امروزه افراد مختلف، خواه خود را مقید ارزشهای دینی و بینش الهی بدانند خواه ندانند، نهایتاً به تعبیر و تعریفی که به نفع خود باشند خواهند رسید. لیکن چنانچه تلاش ‌شود از این مجموعه از تعاریف به تعریف واحدی برسد که مورد قبول و اجماع همه افراد ذیعلاقه و ذیربط باشد بسرعت درخواهیم یافت که این کار نشدنی است.
اینک یک سؤال چرا؟ چرا مفهوم “این رزق حلال  است یا خیر” با اینکه روزانه شاهد آثار مخرب آن در خود و فرزندان خود هستیم تن به هیچ قالبی نمی‌دهد؟ و در مقابل تمام دانش و آگاهی ها  به نحوی قید ناشده سرکشی و سرپیچی می‌کنیم؟ همانطور که همه می دانیم این بی توجهی، که به واقع نقش منفی و تعیین‌کننده‌ای بر نطفه و نسل ایفاء می‌کند،و یا به بیانی دقیق‌تر، لقمه حرام، چنان در جان و روان اثر می گذارد که نمی تواند به آسانی از افاضات نورانی حق تعالی کسب نور کند و به سعادت راه یابد. به تعبیری مبسوطتر،با خوردن لقمه حرام گرایش فرزندان به گناه بیشتر می شود و تربیت آنها را سخت تر و در تکامل اخلاقی شان با مشکلات زیادتری روبه رو خواهد شد. این مفهموم دقیقا همان بازتابی است که در جامعه قابل مشاهده است

در فرهنگ جامعه ما مفت خوری در محافل و مجالس (اعم از مذهبی یا غیر آن) بدون در نظر گرفتن “این رزق حلال  است یا خیر” مورد استقبال همه اقشار حتی برخی عالمان دین مدار قرار گرفته. و هیچگونه تلاشی برای باز شناسی این مفهوم بطور آگاهانه تر و مؤکدترمشاهده نمی شود.


الهی ما از غافلانیم نه از کافرانیم، نگاهدار تا پریشان نشویم و در راه آر تا سرگردان نشویم.- خواجه عبدالله انصاری

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰